Nyhedsbrev
Friskpresset.dk
Friskbrygget.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra ScanCup/Friskpresset.dk v/Romeo smba's webshop (herefter ScanCup/Friskpresset.dk). Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og ScanCup/Friskpresset.dk.

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra ScanCup/Friskpresset.dk

Ønskes yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra ScanCup/Friskpresset.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og ScanCup/Friskpresset.dk .

Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Vi bestræber os på at sende ordrer modtaget inden kl.12.00 samme dag - og hvis GLS kan, leverer de næste hverdag.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen, er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevares fortrydelsesretten, såfremt beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.

Gem den originale emballage, ved evt. reklamation eller skader skal varen returneres i original emballage. Der ydes ikke returret på kølevarer og varer med kortere holdbarhed end 6 måneder.

Reklamation

Der ydes 12 måneders garanti på maskiner og 3 år på Juicepressere. 

Skulle du ønske at klage over Scancup, klag direkte til https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

Fortrydelsesret

ScanCup/Friskpresset.dk  yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal ScanCup/Friskpresset.dk  underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: mail@scancup.dk

Pris og betaling

Følgende betalingsmåder kan benyttes:

  • Faktura
  • Nets Leverandørservice

 

Alle priser i ScanCup/Friskpresset.dk på web-adressen http://www.scancup.dk er eksklusiv 25% moms og porto/fragt.

Gældende til Grønland og Færøerne: Priserne er AB Lager 4300 Holbæk.