Nyhedsbrev
Friskpresset.dk
Friskbrygget.dk
Der er 3 varer.

Juicepressere til appelsinjuice. Markedes stærkeste juicepresser i rustfrit stål. nem at betjene og rengøre. Patenteret kniv som skærer appelsinerne over, derfor kommer der ikke bitterstofferne i juicen fra skrælden.

Mange forskellige modeller, så der findes en præcis til dit behov. 

Store fuldautomatiske modeller til selvbetjening i supermarked eller bager, eller ved din morgenmadsbuffet på hotellet. Mindre modeller der ser flotte ud på cafébordet til tapning af 1 glas mens kunden ser på - altid friskpresset juice uanset hvilke model du vælger.

 

Underkategorier
 • Juicepressere
  Citrocasa Juicepressere til appelsiner Mange forskellige modeller til alle behov og økonomier.
 • Flasker
  PET-flasker til friskpresset juice til kunder med Citrocasa juicepressere Leveres i str. 500 ml og 1000 ml med Friskpresset etiket Leveres i str. 250 ml, 330 ml , 500 ml og 1000 ml uden etiket
 • Udlejning af juicepresser
  Lej en fantastisk juicepresser - Friskpresset appelsinjuice presses uden der kommer smag af skræld i. Ren appelsinjuice. Vi har mange forskellige modeller alt efter hvilke behov der er for friskpresset appelsinjuice. Priserne dækker leje første dag. Efterfølgende dage -50%.  Priser fra kr. 1800,- pr. dag, ekskl moms og levering. Evt. slutrengøring kommer oveni.
 • Rengøringsmiddel til juicepresser
  Fødevaregodkendt rengøringsmiddel til juicepresser. Citrocasa Cleaner er specielt udviklet til at opløse den belægning, som voks og olien fra skrællen kan afsætte på presseenhederne. Ring til os på 70 22 04 48 og hør mere.
 • Appelsiner
  Appelsin der er dyrket uden brug af skadelige sprøjtemidler og vasket og klar til brug. Passer perfekt til Citrocasa juicer, som 6000 + 7000 + 8000 + Fantastic + revolution.Alle modeller og varianter
 • Reservedel til juicepresser
  Reservedel til juicepresser.
 • Multijuicer
  Juice din egne fantastike juice for din sundhed og til din juicekur
 • Granatæblepresser
  Granatæblejuice på 15 sekunder. Bliv firstmover på granatæblejuice. Det siges at det er godt for ....., fyldt med c-vitamin og masser af antioxidanter.
 • Vitaminbar
  Luksus juicer - det har aldrig været nemmere at forkæle kunderne med deres ønske til juice - peg på frugtne og juice den. Enjoy